Skapad .

Barn skriker i mikrofon

Det korta svaret? JA!

Bäst att läsa det långa svaret…

Det långa svaret

Dagens teknik har gjort röstinläsare runt om i världen mer tillgängliga. Dessa professionella röstskådespelare hittas vanligtvis via en hemsida där du själv kan söka igenom en lista med röster.

De flesta voice over-webbplatser tillåter vanligtvis filtrering av röster efter språk, ålder och kön. Men det finns en rad andra attribut att tänka på som vanligtvis inte visas på webbplatserna.

Samtidigt har kunden ofta inte någon aning om hur man hittar den RÄTTA rösten för just deras produktion eller produkt.

Röster och deras färdigheter

Låt oss tänka på röster som produkter. I de flesta fall är det svårt att köpa en produkt utan att veta hur du ska använda den. Det är precis samma sak med voice overs. Röstinläsarnas produkt är deras röst.

Alla röster har sin uppsättning färdigheter och egenskaper som beskriver deras produkt. Och vissa av dessa färdigheter är bättre lämpade för vissa branscher.

Jag menar, föreställ dig en eLearning-modul som har lästs in av en röst utan uthållighetsförmåga. Eller en tv-reklam som läses av en röst som inte är i linje med varumärket. Eller en tecknad film med röst som inte är skicklig på att hålla sig kvar i karaktären.

Många professionella rösttalanger har faktiskt blivit specialiserade inom en bransch  eller produkt.

En person som exempelvis är duktig på att läsa ljudböcker kanske inte alls är något vidare bra på att snabbt fånga en tittares uppmärksamhet för en produkt i en reklamfilm.

Naturligtvis finns det röster med en hel rad olika kompetenser. Men vi tror att det är en kvalitetsstämpel när en röst kan briljera med det de tycker om och gör bäst.

Mikrofon

Tricks of the trade , -Den hemliga lösningen:

Sammantaget är en av de bästa sakerna du kan göra för din rösturvalsprocess att först vara klar på vilken bransch den skall rikta sig till.

Det kommer bidra till att säkerställa en mer sömlös inspelningsprocess och ge ditt projekt den expertis som behövs för att bli framgångsrik!

Den hemliga lösningen är att komma i kontakt med våra  koordinatorer. Vi på Voice To Me känner alla våra röster utan och innan. Många av dom har vi jobbat med i över 15 år.

Vi vet vem som är bäst lämpad för en viss produkt.

Robert – Perfekt för E-learning

Vi vet till exempel att Robert är riktigt bra när det kommer till längre manus som e-learning, ljudböcker etc. Han är extremt uthållig och kan hålla samma ton, stil och tempo genom hela inspelningen, timma efter timma.

Kira – Mästarinna på regi

Vi vet också att Kira är en mästare när det gäller att ta regi. Hon är det perfekta valet när du vill att en reklamfilm ska låta på ett väldigt speciellt sätt. Hon förstår omedelbart vad du letar efter och kommer lätt att följa dina anvisningar under en livesession.

Vill du bli lika duktig som Kira och Robert? Läs hur du blir en bättre röstskådespelare.

Låt skådespelarna göra upp i en demotävling

Och slutligen om du är osäker på vilken röst du skall välja,

– låt dem slåss i en gratis anpassad demotävling.

Nej, det är inget skämt. Skicka bara över ditt manus och regianvisningar till oss här på Voice To Me så kommer vi att handplocka ett par röster som spelar in en gratis demos åt dig. Kontakta oss för detta här!

På så sätt slipper du köpa grisen i säcken, och kommer vara säker på att får det rätt, på första försöket.

100% nöjd kund-garanti på allt

Åh, vi glömde nästan att nämna…:

När du väljer Voice To Me får du alltid vår 100 % nöjd kund-garanti. Klicka här för att se alla våra tjänster!

  • Om du inte gillar det du hör behöver du inte betala.

(Vår garanti säger att vi fortsätter spela in tills du är nöjd med materialet. Såvida du inte ändrar manus eller i anvisningarna.)

Mikrofon